Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelse under ryggradskotor


Knyter silverstån
där vägar korsats

under stenarnas
ärggröna mossmattor
viskar förnimmelser av samtal,
stryker sammet
mellan kolonner och ryggradskotor








Fri vers (Fri form) av _Mian_
Läst 672 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-04 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_