Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla fritt

Någon gång
Måste man ta steget
Falla fritt
Våga chansa
Leva i nuet
Och inte krafsa
På det förgångnas dörr

Glömma den smärta
Som ockupanten
I mitt huvud
Åsamkat mig
Inte lyssna
På de lockande tonerna
Som spelas
På andra sidan väggen

Låta ett annat mörker
Omfamna mig
Något mjukt
Något vackert
Något mycket större
Än blödande handleder
Och uppskrapade armbågar

Men ge mig en chans
Och jag backar
Av rädslan
Att hamna
I något större




Fri vers av M_Franke
Läst 293 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-02-01 13:51



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att våga leva in i nuet
i en evighetssekund
sedan lämnar man
det som är till det som blir
2011-02-05

  Yrre VIP
Mycket bra, lite försiktigt närmare livet
2011-02-02

  volaille
gillar denna! man blir glad ... så fint
2011-02-01

  Karl den store VIP
Bravo!
2011-02-01

  Niclas Petersson VIP
Mycket snyggt. Särskilt inledningen.
Gillar.
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke