Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paradiset. Januari 2011.


Skriver M + S i vattenbrynet

Saltvatten omkring oss. Alla ser, ingen hör. Ingen vet, vi låter dem ana. Mina ben kring din midja, armarna runt din hals. Du viskar att jag tänder dig som ingen annan, jag tänker att du älskar mig som tidvattnet. Sköljer över. Drar dig undan. Ebbar ut.

Kommer igen. Kommer tillbaka.

Jag är ett land för dig att erövra. Slå din flagga genom mina ögon och jag ser dig. Endast dig. Som bländad vid ekvatorn. Flämtar ditt namn och älskar dig som sanden under tårna. Låter dig trampa, följer dina konturer. Kryper in i dina hälsprickor.

Älskar dig i bitar.

Skriver M + S i vattenbrynet. Vi är vågornas bränningar och vi rullar. Slår över. Slår sönder. Virvlar runt förhoppningar, genom nätter och vackra dagar. Suddar ut och skriver om. Vår början, för vi tar aldrig slut.

En evighet av vykort.

Solen bränner vår hud, målar mig mörk som du. Jag vill ha dina blickar och lapar kristaller från dina läppar. Vi är varma, vi är vackra. Vi är sex timmar före. Och du älskar mig som mest här...

...där tiden är en annan.




Fri vers av malin...
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-01 19:32



Bookmark and Share


    tehdog
"kryper in i dina hälsprickor" passar så väl in i hela hjälteauran du ger honom, tänker på akilles som gick sönder. och "vi är sex timmar före", som jag inte får bukt på men uppskattar gränslöst.
2011-02-02

  Aftonvännen
När jag läser det du skriver ser jag det framför mig. Omväxlande hårt och mjukt, hela tiden nära, i smaker och gränslös lust.
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

malin...
malin...