Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och pappersbitarna lät jag vinden ta för att min hjärna inte ska svämma över.

Skrattgropar och
uppåtsikt

kapar
rep och band
och tycker
att nu,
nu får det
helt enkelt bara
vara.

Nu gör vi
en
tvärvänding och
skrattar mot
en himmel som
är hel,
aldrig trasig,
aldrig
varit

Cirklar ska bli
vägar och
vägar ska bli
gräddglass

och jag ska inte
glömma
bara fnissa
och leka
kurragömma och
strunta i att
leta

Vända ansiktet
mot solen
och

sväva lite.




Fri vers av Silverdroppe
Läst 269 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-01 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silverdroppe
Silverdroppe