Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrapa på ytan

under huden
under ytan
lever jag
en oysnlig själ
en rastlös varelse
en hemlig agent utan uppdrag

jag undersöker olösliga problem
doppar händerna i alla vatten
för kroppen mot elden
kysser marken så den blöder
andas den tunna luften bland molnen
dyker ner där havet är som djupast

det finns platser
där ingen varit




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-01 23:14



Bookmark and Share


  Emelia
bra
2011-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg