Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland känns det "trångt"

Ibland kan
kännas "trångt"
att skapa, skriva här
inbördes beundran
kan ställa till besvär
konsten måste flyga
fri för att få glöda
man ska inte bry sig
bara låta pennan
fritt flöda...







mare
























Fri vers av mare VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2011-02-02 11:51



Bookmark and Share


  Bringebruden
Just så!
2011-02-12

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen om än lite sent!
2011-02-05

    ej medlem längre
Tack för dina ord, jag håller med!


@nn
2011-02-05

  Lars Hedlin
TAck för att just du finns..forsätt att skapa vännen..kram
2011-02-03

  Fredric
skit i mig bara... =)
2011-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Strunta i dem.
Skriv bara.
Du har trogna läsare här.
2011-02-02

  Kalle.O
Grattis till placeringen!
Välförtjänt...
2011-02-02

    Urme
ja dom sk heliga är värst
amen
2011-02-02

    Ken Cassel
Bra mare!
:)

Kraam

Ken
2011-02-02

  Anjeska
Fri vers med freedoms längtan, bra insikt
2011-02-02

  Quasimodo
Precis så för skapandet ur oss själva och vad vi är!!
2011-02-02

  Ninananonia VIP
Bra!
2011-02-02

  Lars E Jönsson
där satt den..............så är det
2011-02-02

  La Magnólia VIP
Du har så rätt .. man måste låta tankarna flyga på egen hand .. inte skriva för skrivandets skull utan för att känslan finns där ...
2011-02-02

  Bibbi VIP
Exakt så är det.
2011-02-02

  TT
...sant...om jag tolkat din text rätt...!?
2011-02-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP