Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fast detta är ju bara ren teori som mina kära akademiker skulle säga


I kärlek

finns bara början

och all evinnerlig evighet med den




Fri vers av Rumi
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-03 14:09



Bookmark and Share


  The Magpie
kärlek :)!
2011-02-03

  The Magpie
kärlek :)!
2011-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi