Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fiskägg och fågelfrön


hon skrev
jag läste
jag skrev
hon pratade
jag försökte landa ljudet av en järnvägssträckning
mellan oss

orden murmansk och vladivostok uttalades inte
de fanns där långt innan

tillsammans med andra

satte vi oss i båset
hos harry
med sina väntande vänner

i vårat nymålade hörn
bland nötter och vin
förde jag varsamt glupska läppar
omslutande beskyddande fisktunga
över hennes ljud

just här skymtade överlevnadsinstinkten
just här förlorade vi skymten av allt annat



















Fri vers av alfa VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-04 21:48



Bookmark and Share


  /Isabel
Gillar verkligen texten, den upplevs genomarbetad och följande rader nästan sträcker sig ut (när jag läser);

"jag försökte landa ljudet av en järnvägssträckning

mellan oss

orden murmansk och vladivostok uttalades inte
de fanns där långt innan"


Mycket bra.
2011-02-19

  Nina V A
o m g
2011-02-17
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén