Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2011-02-04)


Epilog till prolog

Men såhär i efterhand
så måste jag ändå medge
att jag var förskräckligt korkad
som inte nappade
på dina inviter
då det begav sig.

Och nu finns bara korta ögonblick kvar
av det som var men aldrig blev
vad som kunde blivit
århundradets explosion.

Glöden ligger gömd under drivor
av nysnö
och allt är vitt
som ett oskrivet blad.

Vi är fria att
skalda om
på nytt.




Fri vers av Stjärnregn
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-04 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnregn
Stjärnregn