Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt önskan.

Säg har månen sken att lysa
mörkret denna natt

väva sömnens trådar
så jag kan veta att

du är trygg därute
att du inte ensam gå

säg att det säg att det säg att det

är så.

Låt din lugna bana
vagga till någon sorts sömn
bredda sanningsspåren
det var ju bara en dröm

När jag sedan vaknar
din dag är ny på nytt
säg snälla morgonstråle
att du sanningen har sytt

att du nästat gula strålar
till två hjärtan denna natt

Det vore du
vet att det är så
en ovärdelig älsklig


skatt.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-04 22:11



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Landar i din dikt, stannar kvar en stund, känner den, tänker den...som den önskan den är...

Skriven så att rimmen ibland gömmer sig i melodin som finns i dikten. Fin att läsa.
2011-02-05

  aol
så vackert skaldat
2011-02-04

  Linda Gustafsson
Så galet fint.
Klockrent!
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP