Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genom mitt fönster



genom mitt fönster
en stor stjärna lyser

kanske Jupiter, där de sitter och myser

undrar vad de gör en lördag
fikar på en annan Galax

bor de på mjölkvägen eller gräddfilen
åker de runt i raketer eller tar de bussen mellan olika planeter




Fri vers av Christine Sabel
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-05 10:50



Bookmark and Share


    sajo
Stod häromdagen vid mitt fönster och iakttog stjärnorna. Dina ord gillar jag verkligen, det är mycket frågor som rör sig i det inre när man ser stjärnorna och universum.
2011-02-11

    ej medlem längre
Det är en zenbuddhistisk dikt, lekande, undrande, härlig
2011-02-06

  Ezmeralda VIP
Vilken härlig bild du ger av universum.
Kram
2011-02-05

  thyra
En levande och i mitt tycke gullig fundering. Jag tänker att visst är vi alla lika oberoende av vilken planet vi bor på :) En dikt att fundera över precis som du gör om Jupiter. Fint!
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel