Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klubben inbördes beundran

Klubben inbördes beundran
är inget jag beundrar
där är luften syrefattig
och väldigt unken
så jag väljer att inte tillhöra den
utan ställer mig utanför
och tittar på hur dom klappar medhårs
vänder ryggen och går därifrån
vinden blåser befriande
och fyller lungor med inspiration
dom kan hålla på bäst dom vill
för jag vet att där passar jag inte in
kommer aldrig att göra..







mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-11-14 01:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Inte jag heller.
2013-11-20

  maria kide
Känner otroligt mycket igen mig i den där texten och håller med i varje ord. Bra skrivet
2013-11-14

    ej medlem längre
En mycket bra text
Ett ämne som borde lyftas varje vecka fast..det inte skulle behövas alls om allt vore ...så att alla gillade alla.
(Grupperingar är inget för mig!)Inget att stå efter..Äkthet, ärlighet väger tyngst varsomhelst i världen..
Zafiro*
2013-11-14
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP