Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det behövs ingen förklaring. Den ligger i tiden.


efter revolutionen

när röken dragit bort
när dammet lagt sig
när blodet har stelnat
när såren läker

vad händer då

en väg ut, bland så många
ur en konflikt skapas något stort
det föds nya tankar
vi behöver nya drömmar


dröm
så länge hjärtat kan slå
så länge floden inte sinar ut
så länge tiden ej tar slut
så länge blodet inte stelnat




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 314 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-05 13:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En sann revolution är permanent.
2011-02-05

  Törst
Mycket bra!
Lite hopp om livet.
2011-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg