Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brus i bakgrunden

Vem äger tvekan
när den inte är din
och inte min
men finns där ändå,
som brus i en bakgrund
som kunde vara blå




Fri vers av Sara Boström
Läst 299 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-05 17:16



Bookmark and Share


  Blåbäret
vilket brus du fångat!
ja, man kan undra varför inte bakgrunden bara kan få vara klar och blå
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström