Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apa på papper X apa i Picasso (seriemanus 11.2)



1
Apa sitter med papper, hittar på massor

2
Annan apa sitter med papper, hittar inte på

3
Apa sitter med papper, hittar på bara mera så finns knappast plats

4
Annan apa hoppar bort, glömmer kvar papper

5
Apa passar på å spana in

6
Papper avslöjar absolut ingenting

7
Apa sätter annan apa på papper

8
Annan apa får största ögon, känner inte igen

9
Apa vänder på papper, gör riktiga rumpan

10
Annan apa satt sig med förra papper, suddar och river och pusslar

11
Annan apa skapar apa på apa i apa som apa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (Fabel/Saga) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 612 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-05 23:23



Bookmark and Share


  Nanna X
fin SFI-svenska!
2011-02-06
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP