Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några steg, en långsam dans

Melissa Horn strömmade ur högtalarna på scenen ikväll.
För mig, för att du visste att jag tycker om henne.
Dina bruna ögon sken när du sa det.
Mina tog emot. Några steg, en långsam dans.

"Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till
Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann."








Fri vers av Känslovarm
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-06 02:29



Bookmark and Share


  Janne
Vacker skriven
dikt,inlevelse
i dina ord som
du beskriver känslosamt
bra
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Känslovarm
Känslovarm