Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solhyllning

Den kommer fram,
bara sådär.
Strålar, värmer, ger mod och styrka.

Solen. Fina, vackra solen.

Den påminner om det uppvärmda asfaltsgruset
under korta små ben.
Den påminner om dagen då mamma sa,
att pappa inte finns längre.
Den påminner om all värme vi ger,
varandra när vi kan förlåta.

Hur fantastisk människan är,
precis som solen.

För efter en lång, kall, mörk vinter,
så lyser vi starkare än någonsin.

Lys med mig nu.




Fri vers av Känslovarm
Läst 412 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-23 09:49



Bookmark and Share


  Janne
Vilken fin hyllning
i din text till solen
och ljuset inom oss,
som hjälper oss att
förlåta och känna glädje
blir glad av din hyllning
2011-04-05

  Lars E Jönsson
Jag lyser gärna med dej. Solen är efterlängtad
2011-03-24

    Alsander
Mycket bra! Innehåller glädje såväl som smärta! Vackert!
2011-03-23

  Ninananonia VIP
Vacker och smärtsam.
2011-03-23

    ej medlem längre
Vackert.
Tack.
2011-03-23

  Gunnar Hilén VIP
GODHET OCH VÄRME...TACK FÖR DE FINA RADERNA !
2011-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Känslovarm
Känslovarm