Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till drömmens rike

Mina damer och herrar - välkomna!
Välkomna till drömmarnas rike,
som berövar er på vardagen och verklighetens
förnuft.

Välkomna hit, där tiden förlöpt,
och där kontrollen dunstat.
Välkomna hit, där du kom tillbaka.

Du var obegripligt välkommen.




Fri vers av Känslovarm
Läst 374 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-05 08:06



Bookmark and Share


    Alsander
Gillar!
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Känslovarm
Känslovarm