Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäderlätt och kristallglasskör

Text, bild, telefonsamtal, möte.
Drömmar, nätter, overklighet blir verklig.

Jag saknade dig innan jag träffade dig.

Har aldrig känt mig så självklar som i din famn,
fjäderlätt och kristallglasskör.

Ibland känner jag ingenting,
ibland känns det som om hela världen finns mellan våra läppar.

Rivmärkena från ditt skägg är krigssår,
ett självständigt hjärta kapitulerar.

Jag behöver dig inte,
men jag vill ha dig.






Fri vers av Känslovarm
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-01 18:03



Bookmark and Share


    Alsander
Imponerande! Bokmärker.
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Känslovarm
Känslovarm