Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömma mig hos dig

"Jag älskar dig" öppnar han mailet med.
Han från länge sedan, som inte vet någonting
om mig längre.

Som skriver om ett icke-avslut,
om min fina karaktär och
ledtrådar om smärta och kärlek.

Sådant som får mig på fall,
sådant som ber mig att tolka,
fundera på och dissekera det.
Men jag föll för sista gången,
och mina blåmärken var det
någon annan som gav mig.

Jag läser det igen.
Förvånas över min kyla när
jag läser första raden igen.

Det enda som finns kvar är rädslan nu.

Rädslan för att ge upp, glömma
allt jag har lärt mig och alla de
jag har träffat.
Glömma och gömma mig hos dig
igen.



























"Sv:Låt mig bara vara ifred."




Fri vers av Känslovarm
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-19 23:45



Bookmark and Share


  Nackskott
Får nästan gåshud när jag läser detta. Bokmärke!
2012-01-01

  Stjärnregn
Nej för tusan, göm dig inte, spring som katten, ifrån honom! Bravo!
2011-05-05

    Alsander
Avslutningen... Tummen upp för den, verkligt bra!!!
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Känslovarm
Känslovarm