Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SpegelBild.

Röster skär min hjärtsträng.

Nyfikenhet strömmar ned.

Jag faller sedan
I något andra kallar för sömn.

I spegeln jag nu försvinner.

Väcks sedan av drömmen
Och en ny människa jag ser.

En längtan väcks ur framtidens förbjudna trädgård.

Obekväm undran.

Om när jag mig själv kommer att få se.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-06 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln