Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Summerad Kärlek


Det står dörrar längre än tak på bordet

händer utan fingrar

klär av mig i en garderob,utan kläder

Har glömt din födelsedag
och orden jag bar till dig
kring min midja


tuggar ditt tuggummi baklänges
kysser dig i nacken

golvet ylar
skapar det vi förstör
i ränder

ligger intill varandra utan avstånd
och jag älskade dig mer

än vad jag älskade mig sjläv


vilket förblev summan av det jag fick


ha kvar,

när du gick.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 443 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-09-30 14:48



Bookmark and Share


  blaite
Sweet
2012-10-02
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln