Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntrummets turister


Attraktionen stryper våra känslor,
förlust av syre

glöder känslorna bort inom oss

till oförlöst sex.

Och vi tänder som ciggen i min hand,

andas in dina döda spermier.

Vi ger våldet ett perspektiv, bakom
väggar

i framfall.

För tårarna har blivit blinda,
i hjärtat av gruvan
och inget tecken på liv finns.

Vi bäddade om våra kroppar,
till två horor i samspel.

För att jag skrek,
och du tog hem en begravningsgubbe,

som har kuskap om hur ett lik ser ut

men jag vill
att bara du ska veta hur jag ser ut,

när jag inte mår bra.


Musiken förblir mina gränser,
över dina lemmar

och tunga i min tomma mun.

För hos dig,

inom dina portar

var och är jag bara

en turist i

dina väntrum.








Fri vers av svarta ängeln
Läst 550 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-02 12:23



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Alltså, fastän vi skriver helt olika
Så, kan jag inte annat än fängslas av ditt sätt.
Så applåd.
Denna har starkt avslut, som hör ihop med resten.
Gillad:
"Attraktionen stryper våra känslor,
förlust av syre"
"Och vi tänder som ciggen i min hand,"

/.../"en turist i

dina väntrum".
2012-09-02
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln