Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kropppsliga hotelser


Jag snattade in dig i min kropp,

klädde av mig till externa hål för

sexuell ömsesidighet.

Saltade av din längd i min hals, medan jag
förde in dig i brottsregistret.

Ibland älskade jag dig under vågor,

och du lät glidmedlet från dina lemmar rinna ned över diskbänken.

Frös in orgasmer medan vi spelade in sexuella ligg

i ökande hastigheter.

Vi var ett par idioter med kroppsliga hotelser.

Ingen var rädd att förlora med drömmarna hängda

i kostymer på väggen.

Ramade in din bild på mitt bröst,

men ingångar stängda till mitt hjärta.


eller dina fasader bakom två nätverk

mellan längder och hål.

Och visst var vi heta som stål,

torra som dina sexuella gener

men vi fortsatte spela av hotelser, utan anklagelse

eller böter

Men då den verbala kommunikationen ägde rum mellan

porrscener på toaletter,

kunde du säga att jag inte brydde mig om dig längre,

sanningen var dock


att jag inte hade något mer att offra.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 592 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-08-31 13:04



Bookmark and Share


  kråkan VIP
Superbra ! Bokmärker.. Tack
2012-09-04

    ej medlem längre
Vågat och häftigt.
2012-09-04

  Johan Karlsson
"Vi var ett par idioter med kroppsliga hotelser." <-- bästa raden enligt mig
2012-09-04

  blaite
Du är så jävla bra helt enkelt
2012-09-02

  Mats Henricson
Läckra metaforer fängslar mig i denna fina dikt ! Bokmärker !
2012-09-01

    ej medlem längre
Att knulla är att få två orgasmer en för att att mannen får en utlösning och du får en slidorgasm så är det så knulla på och trivs
2012-09-01

    Max Poisé
Som våtlagd sammet är denna text, mjuk och behaglig utan brutalitet med väl avvägda ord och tydliga gränsdragningar. Kan känna dropparna!

Bravo!
2012-08-31

  Niclas Petersson VIP
Grymt bra. Avskalat, fult och ärligt. Utan några masker.
Gillar. Mycket.
2012-08-31

  Hon kallar sig poet VIP
En av dina bästa.
Naket är ärligt, som alltid
Brutalt men skört.
2012-08-31
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln