Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Målade fördomar


Det gör ont

att släppa mina ögon fria i dig,

för du ser bara dig själv

Och du skickar mig en perfekt värld

Stirrar ned i ett fat
jag tänkt ge dig när du fyller år


Du hänger av din kropp
över mig,

tror du vet vad jag tror på

känner mig

Klär mig i nakenhet
och du ringer klockan 02:43

Skickar ett sms

till det barn du vill skapa

Tycker jag ser ut som en porrskådis,
och mannen bakom dig

en slampa

Och du frågar vad jag skall föreställa

och jag tystar dina bilder

med att svara att

jag bara

föreställer mig själv.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 545 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-09-30 14:49



Bookmark and Share


  filharmoniker
Mycket kraft i denna. Gillar även att den hänger samman så fint och ändå lyckas vara koncis. Thumbs
2013-11-07

  Larra
smärtsamt
2012-11-14
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln