Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vingar utan tyngdkraft


Tankarna rensas till självförsvar
jag har varit här förut,

men ditt ljus förblindar mitt hjärta till delar

och du tror att jag kan flyga för att mina vingar bär,

negativa minnen skapas,
beteenden hedras


ville att du skulle binda alla dina linjer intill mig,

Vidrör mig,

för att jag vill vara något utanför ramarna

mallarna,


ta på mig


smaka

på det du just lyckats laga,

För när du går i hamn
över min kropp

implementeras du till
inget än till dig själv

och jag faller ur pappret i din hand


räknar dina andetag
kommer fram till att du är min vänstra hand,

Vilket underlättar att hitta den högra

Men oavsett hur mycket du tänker blåsa,
Värma
Eller dela mitt liv

Tänker jag stå kvar,
Och låta dig regna ner dig själv,

Tills du tar slut.







Fri vers av svarta ängeln
Läst 427 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-09-21 15:56



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Förgörande. Förödande. Dödande.
Kärlek.
Gillar. Mycket.
2012-09-21

    Shush
Vacker, kärleksfull...
2012-09-21
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln