Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
U know...


Mästerverk


Att få vittna,

om vad dina händer på min kropp

kan göra,

Gör mig inte rädd

men fundersam

över vad du kommer,
och kan

göra när du lyfter dem


från denna kropp,

igen.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 405 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-29 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln