Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På livets väg

Det kickar igång mitt system
Jag är svekfullheten personifierad

Det ger mig luft igen
Jag livnär mig på din

Får mig att känna mig levande
Samtidigt som jag tar ditt

Varför är jag född såhär
Utan att se bakåt

På de lik jag lämnar
När jag färdas här

På livets väg




Fri vers av M_Franke
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-06 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke