Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt Ingenting.


Vill inte vara något.

Jag vill vara ditt ingenting.

Att om du en dag
Släpper taget om mina vitala fragment,
Suddar ut mig från ditt världsallt,
Likafullt finns kvar.

Att förbli ditt ingenting.

Ett Intet.

Du aldrig kan tappa bort.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 306 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-02-07 15:01



Bookmark and Share


  Erik Hall
Riktigt bra!
2011-02-08

    Herr Ångest
Bra! Är allt jag kan säga.. ruggigt bra faktiskt.
2011-02-07

  M.A.J.R
Ett riktigt sjukt bra skriven dikt =D shiit det gjorde du bra =) gillar denna riktigt skarpt! Hur du förklara och beskriver texten är ett stort wow! Bokmärker tycker så mycket om den =)
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln