Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är inte orden, det är känslan


Regnbågsnatt

Långt därute
i regnbågsnatten
viskar en röst
liten och tyst
efter en hand
att hålla kvar
istället för
ensamhetens skugga

värmen och färgerna
blir skarpare
när handen är varm
och målar glädje
i ögonen på någon
som väntat

I regnbågsnatten
blir önskningar
till verklighet
och varje rörelse
blir en dans
med nattens måne
och stjärnorna
agerar ljus

och lyckans färger
blir en regnbåge
i dina ögon inatt




Fri vers av Rumi
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-07 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rumi
Rumi