Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orörda Paradis.



Min säng har sjunkit till havsbottens djupa väsen.

Sandkorn målar dina konturer.

I mörkrets bottenlösa ocean.
Vågorna musicerar.

Bygger residens av ömma vindar.
Orörda paradis.

På dig nu väntar.

Väver täcken av domnade stämmor.

Förtröstar bara,att du en dag återfinner din plats.

På sängen min.

Där jag efterlämnat din plats älskad.
Lustar otillfredsställda.

Sjunk.
Där jag havererat.

Låt sängar sårade.
Genom mitt hjärtats gravitations tyngd,

Dra dig ner.

Och välkomna dig hem.




Fri vers av svarta ängeln
Läst 224 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-02-07 19:17



Bookmark and Share


  spellbound
Mycket vackert! Applåder och konfetti!
2011-02-12

  M.A.J.R
Ett stort wow till denna text =) Bra skrivet! Riktigt super! ^^
2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

svarta ängeln