Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig nu eller aldrig

Kyss mig likt en strimma morgonljus
Kyss mig ärligt i åtråns rus
Bind dina händer i mina
Så ska jag frigöra dig från din ältande pina
Låt ditt hjärta slå frihetens slag
Brevid mig
Varje dag
Låt våra ögon ingå själslig pakt
Låt aldrig ödet bestämma med sin bittra makt
Tillsammans ska vi förinta ondska och hat
Tillsammans ska vi dricka livet ur visdomens fat




Fri vers av ordskalv
Läst 344 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-07 23:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Liv, kraft och livsbejakelse i denna underbara text om det starkaste i livet: mötet mellan två människor, i aktning och respekt!!
2013-08-24

    ej medlem längre
Så härligt livsbejakande
2011-06-18

  Magister
Precis så kände jag med mitt x. Du satte ord på mina tankar.
2011-06-02

  Johan Bergstjärna VIP
Väldigt fin och stark dikt!
2011-02-07
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv