Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apor i Rymdskepp (seriemanus 11.4)

 



1
Schimpans sitter vid styrpanel, för fingrar över skimrande pansar

2
Gorilla går av och an neri maskinrum, grinar illa

3
Tamarin irrar längs slangar och kablar, försöker få rätsida på gravitation

4
Orangutang far omkring ute i världsrymd - sjunger

5
Schimpans pratar mikroskop, nickar då och då åt skärm

6
Gorilla låtsas skyffla uran, men bråttas med alkoholbegär

7
Tamarin provar andra syrgasdräkt efter tredje, drömmer sig ut mot planeter

8
Orangutang närmar sig främmande rymdskepp - undrar

9
Schimpans skickar ut signaler, skiftar kanal

10
Gorilla lyfter låda som vapen, avlossar alla livbåtar

11
Orangutang plockar upp tamarin - lever lyckliga




 

 

 

 

 

 

 

 

 




Prosa (Fabel/Saga) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 710 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-08 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP