Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
med våren....


DET ÄR NÅGOT LOCKANDE

^^

det är något
med våren
som rör
mitt innersta väsen

något av barndomen,
något av sorg lycka
minnen



allt är ännu klart, genomskinligt
ännu med en rest av kyla,
men det är något
andlöst med
snödroppens skira blom
och världen är verkligen
ny,
igen

solen står högt, högre
snabba fåglars flykt mot
vårbefrielsens himmel

det är något
lockande starkt,

som ett nytt
krav
i den trötta vintersjälen


jag hoppas jag
orkar,
jag vet
det blir bättre i april

^^




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 417 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-02-08 09:59



Bookmark and Share


  Mats Henricson
fint och drömskt om våren ....
2011-02-12

  peter markurth
mkt bra om värmen vi längtar efter
2011-02-10

    ej medlem längre
Blir glad av att läsa din fina text, bra!
*applåderar*
2011-02-09

  Katarina O´Nils Franke
Hoppfullhet, fint skrivet!
2011-02-09

  Bibbi VIP
Helt underbar text och länken fantastisk.

Varmaste tack!
2011-02-09

  Lars Hedlin
En underbar läsning! :)
2011-02-09

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Så fina rader. =)
2011-02-09

  anits VIP
Mycket vackra rader
2011-02-08

    ej medlem längre
detta var för närvarande den bästa och vackraste dikt jag läst idag
och på länge.
2011-02-08

  ULJO
Snyggt
2011-02-08

  poetryGirl
http://www.youtube.com/watch?v=7vOhKIEKUrI

snart kommer.....

2011-02-08
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl