Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
datorn är en maskin som öppna en ny värld... bra eller dålig ?


Avskalad dataskärm och god tankeförmåga....

tankar...

 

~ när jag tittar upp på min dataskärm,

om man skala av allt det där elektroniska

och med en god tankeförmåga...

 

tänk så många ögon jag då skulle möta    ~

 




Övriga genrer av ia VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-12 14:48



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
*blinkar åt dig*
2005-12-12

  prinscess VIP
rolig text
den kan vara både bra och dålig datorn
men den öppnar många möjligheter
imitt fall har datorn bringat mig fin glädje
jag träffade min underbara sambo genom denna lilla maskin
mycket bra skrivet min vän
värd en klar femma
2005-12-12

  Tobias Hedlund
~~
oo

:)
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP