Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påminn mig

Meningslösheten ekar.
dina fotsteg är borta.

Mina är ihåliga.

Försöker greppa mina drömmar och
framtidsvisioner, men de blir gråa
och rinner iväg.

Håll din hand bakom min ensliga nacke,
ge stöd åt mitt huvud med alla tankar.
Tryck upp min kropp mot väggen,
för att hålla min balans.

Kyss mig hårt, kom in i mig,
och påminn mig hur det känns att leva.




Fri vers av Känslovarm
Läst 319 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-09 14:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Kyss mig hårt, kom in i mig,
och påminn mig hur det känns att leva."

Mon Dieu, detta var nästan kriminellt bra

AVIS!!!
2011-03-04

    Alsander
Applåd! Du skriver minst sagt känslovarmt..
2011-02-10

  PoeticImpuls
Får en känsla, en blandning mellan lugn men samtidigt en stark vilja.
2011-02-09

    ej medlem längre
Mmm.
Fint.
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Känslovarm
Känslovarm