Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåklockor och förgätmigej

på avloppsbrunnen låg en halshuggen
flaska-  död

getingarna kravlade dömda i skummet -
mot döden-

död

saknaden anade ett rapsfält i ögonvrån
allt var dimmans doft

när asfalten mjuknade i gråt

 

 




Prosa av Carola Zettergren
Läst 906 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-02-09 18:48



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Starka rader som djupt berör
2011-02-10

  Måna N. Berger
Oerhört stark dikt som, i min läsning, talar om en punkt "of no return", där man sjunker ner på marken och gråter, över det hjälplöst förlorade. Titeln är hjärtskärande.
2011-02-10

  ULJO
Du skriver så man får rysnngar i kroppen.
2011-02-10

  Elaine.S VIP
Saknar ord här men tycker väldigt mycket om dina...
2011-02-09

  Lili Samuelsson VIP
fasiken vad du kan, tycker du hittat en ny nivå. av något sinnligt och sobert
2011-02-09

  Catharina Edin VIP
Vilka rader; toppen!
2011-02-09

    ej medlem längre
så perfekt beskriven hopplöshet... avslutningen är komihågvärd till tusen!
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren