Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inför stundande skid - VM i Holmenkollen.


VM - förhoppningar

Hoppas snart i sköna Holmenkollen
våra flickor och pojkar har kollen
och att Hellner och Kalla
får superbra valla:
" Rulla vår väg nu, VM - snöbollen!"




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-10 10:49



Bookmark and Share


  limerick
Tack Ewa-Britt för rimmad kritik
och därtill applåd så snäll
som leder till att min mimik
ser ut som på Erik Segersäll.
2011-02-10

  limerick
Hej och tack bäste tramp
för fin kritik och applåd
som i min inkorg damp
ja, låt oss göra hjältedåd!
2011-02-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja finfin limerick
i bästa skick
och nu hoppas vi
att den ger våra
åkare en stor: KICK!
2011-02-10

    tramp
Ja heja heja
slå på det Norska själförtroendet ett hål
Ge dom vad dom tål !
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick