Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer du ihåg när tiden saknade betydelse?

Dina spår sätter avtryck
I hjärta och snö
Jag följer dig
Jag finns för dig

Alltid, oavsett

Led mig rätt
Förbi bitande kyla
Och brustna hjärta

En vildvuxen sommaräng
Berättar om
ljumna juninätter

Ett övergivet torp
Märkt av tiden
Berättar om Österlen
Och en lycklig barndom

Döda flugor i fönstret
Är spår av sommaren
Aska i kakelugnen
Är spår av höstens stormar

Du är aldrig här
Längre

Så nära
Så långt bort

Alltid här
Oavsett när

Spåren tar slut
Snön smälter
Hjärtat stannar

Vi är märkta
Av tiden




Fri vers av Blowingbubbles
Läst 337 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-02-10 21:46



Bookmark and Share


    Silverstjärna
Döda flugor i fönstret
Är spår av sommaren
Aska i kakelugnen
Är spår av höstens storma - Dessa rader, fan vad fina.

Jag är såld på dina texter.
Hoppas du vet att dina texter
lämnar djupa spår.
Du är så bra :)
2011-07-14

  Bevingad
JAg läste texten i ett enda andetag. Den är välskriven och har en tyngd som är sällsynt. Jag tycker mycket om den. Den blir bokmärkt.
2011-02-12

  dansa som dom andra
himla fint
2011-02-12

  LovisaCecilia
jättefint. Känner igen mig.
2011-02-11

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackert. =)
2011-02-11

  mare VIP
Så sant...bra skrivet..
2011-02-11

  Sophie Jennifer
helt underbar
2011-02-10

  lisa"puzzle"svensson
Märkt av tiden och ändå evig. Underbar dikt som jag genast bokmärker
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles