Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är då jag är som lyckligast.

När jag kan vara mig själv.

När jag vågar slappna av.

När jag gör vad jag vill.

Det är då jag är som lyckligast.

När jag befinner mig i stora folkmassor.

När jag kan prata med alla jag vill.

När jag kan skratta med andra.

Det är då jag är som lyckligast.

När jag släpper alla tankar om allting.

När jag bara är.

När jag lever i nuet.

Det är då jag är som lyckligast.




Fri vers av som det kan gå
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-10 23:46



Bookmark and Share


  F.
Fina rader. Blev lycklig av att läsa dem.
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

som det kan gå
som det kan gå