Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om kärlek

Kärlek är att svinga sig
över bergets topp
och våga ta språnget över bråddjupet
- tillsammans

Kärlek är att hitta platser
och göra upptäkter
som du trodde var för dig
för evigt förborgade

Kärlek är att sträcka ut sin hand
och veta att där i mörkret
ligger någon vid din sida

Kärlek är att kunna förlåta
det oförlåtliga
och trösta den eviga gråten
därför att du vet
att ni omges av ett skyddsnät
som ni knutit
- tillsammans

Kärlek är total hängivenhet
och evig förtröstan




Fri vers av Bo Scharping
Läst 608 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-11 12:20



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackra sanna ord
2011-07-23

    ej medlem längre
kloka ord.bra flyt i texten.
2011-02-12

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra rader. =)
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping