Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid aftonen


I gatlyktans sken
blir alla skuggor blå.

Staden söker vila
efter dagens id och larm.

Men tystnaden slits sönder
av ambulansens
pulserande signal
ty staden sover
nästan aldrig.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 236 gånger
Publicerad 2020-05-19 08:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping