Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄR GÄSSEN KOMMER


Jag står på farstubron
och ser gässen komma
över byn.
I perfekt v-form
sträcker de norrut
och ropar: följ med,
följ med.
Jag sträcker ut mina armar
men blir kvar
på marken
ty vingar saknas.
Med längtande
blick ser jag dem
försvinna
bort över skogen.


Bild: Wikipedia




Fri vers av Bo Scharping
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-06 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping