Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vid aftonen


I gatlyktans sken
blir alla skuggor blå.
Staden söker vila
efter dagens id och larm.

Men tystnaden slits sönder
av ambulansens
pulserande signal.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 130 gånger
Publicerad 2021-09-07 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping