Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örternas kamp


Få är nådens stunder,

då själen hängts över universums karm(a)stol.

Ty även på dunörtsmadrassens mjukgungande vilobädd

strävar bolmörtens rötter efter att slå sina hullingar

i människoliven.




Fri vers av _Mian_
Läst 327 gånger
Publicerad 2004-07-14 12:04



Bookmark and Share


  Eddy Norest
nådens stunder. Men tänk att de finns. Och du har alltså varit där!
2004-08-02

    Barbro. Norberg-Rönnlund
berörande och talande denna. Skapar
lite kluvna känslor och ruskar om på ett
kanske inte direkt positivt sätt men BRA
är den !
2004-07-14
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_