Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Soundtrack, James Blunt - Goodbye my lover


Du är som havet


Och så som havet rör vid stranden
tar du varje gång en bit av mig med dig
även om vi vill ha varandra
så är sand inte vattenlösligt

och vi kan aldrig bli ett




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 619 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-12 20:14



Bookmark and Share


    Ahhava
:-) Vilken vacker liknelse för att beskriva något som skulle kunna tolkas som sorligt.
Den pasar oerhört bra till Goodbye my lover!
Gott Nytt år!
2006-01-01

    flisan_jag
tack :)
du skriver så fantastiskt fint. gillar liknelsen med sand och hav och allt det där.
2005-12-30

  Oskar...
Alltid dessa fantastiska jämförelser...
Så snyggt helt enkelt. ;)
2005-12-13

    witness
hej gumman!!
vet precis vad du menar, du utrycker vad ja känner perfekt ^^
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP