Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kämpa för frihet, låt den blåsa fri, ingen ska stoppa, vår demokrati!


För frihet och fred!

Du skulle passa till politiker
de orden har jag fått höra..
men då skulle jag bli obekväm
i livets gryta röra..

Då får jag verkligen se upp
om jag skulle stå på torg
för gillar folk ej mina ord
plockar de ägg ur sin korg!

De kastas över fria ord
precis som sten och rop!
jag kallar dem för "lögnens folk"
attackerar i stora hop!

Stackars lilla Sverige land
det bråkas skriks hej vilt
sen finns det de som inte hörs
finns under tysta filt!

Kampen fortsätter varje dag
"diktaturen" gör som den vill!
när nån attackerar mina ord
då säger jag kraftfullt till!

Skjuter tillbaks i försvarstal
står upp för frihet och frid!
går emot förtryck hat och våld
är så trött på hot och strid!!!





mare

















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-05-15 10:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Står med Dig!
2014-05-15
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP