Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett långfinger åt mig

Jag vet inte
Men det bara känns så

Vill ha ditt hjärta här hos mig
Jag vill så mycket
Att det värker
Det är en kall värld
Jag har en iskall själ
Trodde jag

Ett långfinger åt mig
Som trodde att jag aldrig
Aldrig någonsin skulle bli
Berörd igen




Fri vers av M_Franke
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-13 17:15



Bookmark and Share


  Line W
Jag vet, jag vet... Fy fan vad bra!
2011-04-03

    vilgot hellros
gillar slutet!
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

M_Franke
M_Franke