Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pöss alla!

En dag om året, jag frimodigt kan säga si så här.
Alla goa "poeter" jag har er alla så kär.
Så enbart denna dagen värmande kramar alla får.
Sen får ni vackert vänta till 14 februari nästa år.

KRAM till alla på alla HJÄRTANS da!! ♥




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-02-14 17:11



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Pöss tebakes, du!
Calle
2011-02-17

  Christine Sabel
Detsamma till dig! <3
2011-02-14

  aol
pöss kraaaaaaam tebax vännen,
2011-02-14

    Bo Bjelvehammar
same
2011-02-14

    ej medlem längre
Pöss tebax! :-)
2011-02-14

  Ninananonia VIP
Tack Yrre!
Detsamma

Kram
2011-02-14

  Bibbi VIP
Detsamma i retur!
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP