Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur balans

Du är gammal och bitter
Jag är ung med hjärtat fyllt av fågelkvitter
Du lever på minnen om hur det var förr
Jag lever med handen på framtidens dörr
Du talar om visdom och om ålderns styrka
Att vi er äldre ska dyrka
Jag tror på ungdomens vilja och glans
För det är faktiskt ni äldre som har styrt denna värld ur balans




Fri vers av ordskalv
Läst 415 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-15 14:13



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Bra! Fast så dåliga är vi gamlingar inte... : )
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv